Julmusik

Efter en resa till Öregrund med god lunch hos Anders mor och far sitter vi nu hemma och lyssnar på julmusik, dricker ett glas gott vitt och bara njuter av helgfrid. Trevligt att också träffa Anders bror med fru!
Rekommenderas gör Katharine Mc Phee som sjunger klassiska julvisor. Nicklas och Elin är hemma och fixar med pizzor då vi är alltför mätta sen lunchen för att vara intresserade av middag.
Igår var jag med jobbet på julbord som var ett stort arrangemang med dans och uppträdande. Fullt ös! Imorgon ska Anders, Elin och jag till våra vänners golfkrog för att avnjuta ett annat i lugn och ro. Det ska bli så mysigt!

Vi har fått grundritningarna från Fiskarhedenvillan! På måndag skriver vi vårt första entreprenörskontrakt på grundarbetet. Jag längtar till nästa jul då vi, om allt går väl, bor på Magnoliabacken. Åh, vad härligt att fira jul där med förhoppningsvis alla ungar och respektive samt barnbarn. Vi firar ju alltid den 23 december så att vi kan samlas allihop. Det är tystare och mörkare än vad vi är vana vid där vi ska bo sen - rofyllt och med ett lantligare läge på ön, det passar oss utmärkt!

/ Katarina




Läsarnas kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg :

Kommentar:

RSS 2.0