Igår och idag...

Igår arbetade vi på hela förmiddagen. Sen for vi hem, bytte om och så bar det av in till stan för en härlig kväll med våra vänner Tina och Lars. Peter Karlsson bjöd på en suverän föreställning!  Sen tog vi en taxi till Vasastan och åt en ljuvlig middag på Capri Due. Innan vi satte stopp för denna underbara kväll hann vi med ett besök på en närliggande pub. Väl hemma somnade vi trötta och nöjda inför söndagen med stort S. Skulle vädret möjliggöra ett avslut med rivningen? Skulle tiden räcka till?
Lördagens rivning. Det börjar bli tunt...Anders drog till och fick ner en del av taket. Lördagens mål är att få undan denna del. Container nr två börjar bli full!Ben - Ji och jag i den lilla del som är kvar.


Söndag och första advent!
Vi bjöd grannarna på en liten adventsglögg för att manifestera den milstople vi hoppades nå under dagen.
Trots snö och vind kom de alla förbi och delade vår slutrivardag en stund.Jag, Nellie och Nicole.

Anders sågar av bärande delar.SISTA DELEN HAR FALLIT!!!!Det börjar skymma och vi är KLARA.
Samtidigt som det börjar kurra i magen så ropar Carina att det finns grillad korv och varm choklad. Härligt erbjudande för oss som varit igång hela dagen.En ensam dörr med byggelsskåp står nu på tomten. Så oerhört skönt det känns. Innan vi gick åkte ett tjugotal säckar med isolering ner för backen tillsammans med barnen i området som åkte pulka.

/KatarinaLäsarnas kommentarer:
Postat av: Anonym

gud så härligt!!kram erika

2010-11-28 @ 21:37:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg :

Kommentar:

RSS 2.0