Lite till...

Idag har vi träffat vår bankkontakt och fixat spärrförbindelse samt byggkredit. Skönt att ha det avklarat. Jag gillar vårt lilla bankkontor - levande ljus, ett personligt men professionellt tilltal samt ordning och reda.

Vår vackra röda snöslunga har flyttat in. Det blir spännande att prova den så småningom, men jag kan gärna vänta lite till med snön.
Ikväll har vi varit vi tomten och åttondelsfyllt en ny container samt rivit lite till. Jag klädde på mig ordentligt och blev alldeles för varm. Det fungerar alldeles utmärkt att arbeta i -3 grader utan att frysa ihjäl. 
En äppelkaka blev till i all hast mellan bankbesök leverans av snöslunga och arbete på tomten, den är till imorgon då jag arbetar hela dagen hemma hos en kollega.
Efter jobbet river vi loss igen - så mycket vi hinner!
I övermorgon fyller Nicklas år. Han har dock så mycket plugg inför tenta så han hoppar över större firande. Vi ska iallafall ta ett break vilket är nödvändigt för återhämtning. En helgkväll viker vi åt Peter Karlsson, Blå grodorna och restaurangbesök i goda vänners sällskap.
Anders på väg med virke till containern - spana in spännbanden som är fästa i backen så att inte containern åker pulka!! Lite snöflingor i luften...


Vår lilla tibetan gillar ju kyla och snö så han får vara med. Blir dock frustrerad när han inte får springa fram och tillbaka med oss som han vill, den lille vallaren. Det är dock för farligt för små hundar just nu. Han får finna sig i att stå bunden på säkert avstånd från spikar, plankor och annat rivningsskräp.

/KatarinaLäsarnas kommentarer:
Postat av: Anonym

åå lilla benji det var länge sen. ska ni fira lillebror imorgon? ska vi komma förbi? kram erika

2010-11-24 @ 19:07:15
Postat av: Anonym

Hej!

Nicklas och Olivia pluggar hårt och det blir inget firande just nu. De har en KS/typ kontrolltenta på måndag och sen kommer den riktiga tentan några dagar senare. Det blir nog bra attt ringa och gratta! Bra att gå i samma klass för dem så de hinner träffas (0=

Kram

Mor Mor

2010-11-24 @ 21:37:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg :

Kommentar:

RSS 2.0