Samråd

Idag har vi haft samråd med vår bygglovshandläggare och vår kvalitetsansvarige. Det var en stund med tydlig genomgång av vår kontrollplan samt lite annat nyttigt. Det kändes bra.
Igår hade vi kontakt med vår grundläggare som verkar ligga i startgroparna. Allt bör nu gå slag i slag för att det ska fungera som tänkt.
Utstakning av byggnadens läge ska göras så snart rivningen är klar. Samtidigt måste vi ha alla uppgifter om våra entrepenörer för att kunna ordna med byggfelsförsäkringen. Den måste vi ha innan vi får börja med grunden och det är för närvarade tre veckors handläggningstid på dessa försäkringsärenden. Då formsättningen för grunden är gjord ska det göras en lägeskontroll av denna innan gjutningen får göras. Puh! Jag kommer känna en viss anspänning innan detta är klart.
På tisdag träffar vi vår bankkontakt för att ordna med byggkreditiv. Det är lite att pyssla med, men lärorikt!!
Vi är mycket nöjda med vår kvalitetsansvarige. Han är verkligen kunnig och lätt att känna förtroende för. Han checkar av att vi tänkt på viktiga saker och ger oss råd.
Nu länkar Fiskarhedenvillan till Magnoliabackens blogg - hoppas att andra kan komma att få glädje av den!

Mitt i all handfast realitet och formalia måste vi drömma lite också... Längta efter våren då vårt hus faktiskt står där och Magnolian är i full blom. Vi har mycket spännande framför oss och ett härligt mål. Vi hoppas på tur och skicklighet för alla inblandade så att det blir en vinter och vår med hårt men inspirerande arbete.


/ Katarina 
Läsarnas kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg :

Kommentar:

RSS 2.0