Avropet klart!

Igår fick vi äntligen vårt bygglov i handen och sen träffade vi Fredrick på Fiskarhedenvillan för avrop. Vi hade förberett det mesta, men en del saker klarnade under själva sittningen, som t ex att gipstaket vi ville ha i vardagsrummet var slätt och vilken takpanel som var standard, att målade väggar i ljusa färger är standard. Det är oerhört mycket detaljer och det blir intressant att se om allt sker efter beställningen utan misstag.
Vi har bestämt oss för att välja en "egen entreprenör" för själva grundläggningen. Vi kommer också att arbeta själva med åtagande 4 och 5 enligt Fiskarhedens koncept. 

Fredrick är en härlig person att ha som säljare. Han är positiv, vill göra ett bra jobb och har humor, så seriositet och noggrannhet blandades under avropet med glada skratt!

Om 8-10 veckor är det så dags för husleverans efter det att ordern nått Borlänge. Det borde bli i slutet av vecka 3/början av vecka 4. Vi hoppas på en för husbygge bra vinter!

Idag håller Anders och jag på och river. Nu har första ytterväggen tagits ner. Jag återkommer under kvällen med bilder från rivningen. Vi har lille Elton här över natten, så jag ska blogga en stund då han somnat och Anders fortfarande är vid tomten.

Just nu äter vi gröt och färsk ananas som husrivarlunch.

/KatarinaLäsarnas kommentarer:
Postat av: Elin

Vad roligt att se att det händer saker. Att ytterväggar rivs, och annat. Vad roligt att det ska börja byggas på huset så snart. LÄNGTAR STORT ! :) Kramar.

2010-11-13 @ 13:27:20
URL: http://mysphotos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg :

Kommentar:

RSS 2.0