Vinter på backen!

Idag var det snö, blåst och riktig vinter uppe på Magnoliabacken. Men det är en njutning att kroppsarbeta utomhus om kvällarna fortfarande - tro det eller ej!
Vi har nu tagit bort en del av huset helt, inklusive tak och golvbjälkar.Det ligger mängder av spån kvar från takisoleringen. Annars är det endast lite "lättbetongstenar" kvar av den nordöstra delen av huskroppen. Nu går det undan, det känns väldigt bra.

Vi tog en tur förbi båten på vägen hem, vilket var bra. Det är inte alltid mysigt att ligga nära havet. Nordostvinden hade tagit tag i vår enorma presenning, så vi rullade av den och låter nu båten ligga bar tills det  mojnar. Men det klarar vår kära gamla skuta fint. Hon ligger stadigt med sina 10 ton och för mot havet, redo för senvårens äventyr. Hon kan ju inte veta att det blir konkurrens om uppmärksamheten våren 2011.

När vi kom hem hade halva familjen ätit men Olivia och Nicklas hade precis lagat en sen middag som vi bjöds in att avnjuta. Härligt!

Snöslungan har gått varm här hemma efter jobbet. Den ska få följa med bort till backen när det blir dags för containerhämtning och visa vad den går för.

Idag har också den som ska staka ut vårt hus placering ringt oss. Vi kom överens om att vi tar kontakt då markjobbet kommit igång. Papper för byggfelsförsäkring är ifyllda och inskickade så nu börjar väntan på försäkringsbeviset.

/KatarinaLäsarnas kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg :

Kommentar:

RSS 2.0