Längesedan det regnade

Men vi har tak! Åh, vad bra det känns. Idag har det bl a kommit på vindskivor, ströläkt och tegelläkt och klykor för hängrännor.
Panel på kupan ovan verandan har också börjat komma på plats. Vi har haft lite funderingar på det Gesims som levererades - det var fint, men... passar inte riktigt eftersom att det inte får plats mellan halvmånefönster och fönstren under detta. Kreativ lösning ska kluras ut. Den ska naturligtvis vara vacker också (0=
I mitten på veckan ska vi äta på en av Anders och mina favoritrestauranger, Kouzina. Elin kommer också hit. Det ska bli ett trevligt break i en annars vanlig februarivecka med rätt intensivt arbetande, det blir en stund varje kväll efter att hunden varit ute och ett besök på Magnoliabacken gjorts. Februari är en het månad med många externa kontakter och intensivt internt arbete. Men det är kärt besvär.
Nu sågas det i källaren, klockan tio??? Vad händer? Jag tror att Anders arbetar med ett skrivbord till vårt arbetsrum som nu kan ligga intill vårt sovrum sen Nicklas flyttat. Det blir bra. För närvarande sitter vi på köksverandan och arbetar, vid måltiderna åker datorer och pappershögar ner på kökssoffan.
Del av dagens arbete. Inte långt kvar till teglet ska på.
/KatarinaLäsarnas kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg :

Kommentar:

RSS 2.0