Narnia

Ja - där har vi varit ikväll... och träffat Aslan, Caspian m fl! 3D - brillorna på och stor cola samt snacks gjorde biobesöket fulländat. Anders fastar på 9:onde dagen så det känns lite elakt när Elin och jag sitter och smaskar. Filmen var alldeles lagom underhållande för mig, som inte vågar titta då det är läskig vuxenfilm (0=
Nicklas kom hem som hastigast under tiden vi var på bio och packade, för att sen fara iväg en vecka till Åre. Där verkar det bli lite lagom kallt och chans till sol på måndag.
På förmiddagen tog vi en långpromenad och tittade på några av de Fiskarhedenvillor som finns här på ön. På vägen tog vi en sväng förbi Magnoliabacken. Grunden ligger under presenningar och lite arbete kvarstår innan betongen ska i formen på måndag. Det ser fint ut! Huset kommer att ligga lite lätt vinklat så att entrén syns fast det är gaveln som vetter mot infarten. Imorgon ska vi försöka dokumentera lite i dagsljus.
Idag har jag bäddat i ordning fyra sängar i dubbelrummet på nedervåningen där snickarna ska bo. Det blir riktigt mysigt!
Det där med bygg-el är fascinerande. Vi har ett el-abonnemang på adressen eftersom där låg ett hus som vi rev. Denna el ska kopplas ur och sen ska det istället kopplas på el utifrån ett bygg el-abonnemang... Först ska det komma någon och koppla ur, sen ska det komma någon och koppla på. Då det är dags att ha ett vanligt abonnemang igen ska de så kopplas ur och kopplas i igen. Sen, om vi startar det gamla abonnemanget igen, inom ett år ska man betala för den abonnemangstid man inte nyttjat under den tiden det varit av. Eftersom att Eon "äger elnätet" där vi bor så är det bara att köpa, det finns inget val. Naturligtvis är det en kostnad för varje tillfälle så det blir fyra fakturor från Eon, plus abonnemangsavgift för tiden vi inte nyttjar. Hmm... bra affärsidé.
/KatarinaLäsarnas kommentarer:
Postat av: Ylva Arnehed

Hej! vad rolig dina poster är. lär definitivt läsa dina inlägg lite mer. =P Ha en bra dag (:

2011-06-29 @ 14:34:27
URL: http://jade.se/paketresor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg :

Kommentar:

RSS 2.0