Sportlovet till ända...Anders i trappbyggartagen! Provisorisk trapp för byggtiden fram till dess att den riktiga trappen ska på plats.

Ja - då var vecka 9 till ända och saker och ting återgår till ordningen. Ingen av oss har varit ledig men runt omkring oss stannar tillvaron upp lite en sån vecka. Det har bl a märks i trafiken till och från jobbet.
I veckan blir Elin 14 år! Det firar vi på lördag samtidigt med firande för Anders som har sin födelsedag veckan efter.

Vi har nu fått klartecken på våra avrop för kök och lösull. Avropet för badrum behöver vi be om en ny blankett till. Den råkade bli oanvändbar.
Våra innerdörrar kom i veckan, dock blev det fel sort men det löser sig med all säkerhet i tid till dess att vi ska ha dem på plats.

Igår tog vi en tur till tippen i Vaxholm med lite skräp och dag har Anders gjort en arbetstrappa för att vi alla smidigt och säkert ska kunna röra oss mellan våningarna.

Nu är  badrumsmöbeln till lilla duschen nere beslutad - det blir Svedenbergs Svea som både Anders och jag  gillar. Den är inte heller så skrymmande vilket passar bra i det mindre duschrummet. Där uppe vill vi ha IKEAs Flåren.

Här kommer lite fler bilder från helgens bestyr.Allrummet med fint ljusinsläpp...Härligt fritt från balkongen.


Soligt hörn längtar efter kommande altan (0=

Trappan på plats!

Utsikt från duschrummet uppe. Videungarna börjar slå ut på sälgen och en bit bort kan man se en annan Fiskarhedenvilla - en Berguv - ta form.


Här blir vår soligaste uteplats. Från mitt på dagen till sen kväll. Där ska vi lata oss 2013 (0=

/ Katarina

Läsarnas kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg :

Kommentar:

RSS 2.0