Skön tisdagkväll

Anders tittar på matchen mellan Manchester United och Benfica. Jag halvtittar och funderar på alla fina år med Täbys flickor -87. Det var fantastiskt att få dela dem med Erika, alla underbara tjejer och Lelle. Vi kompade varandra så bra med våra olikheter och laget var det första tjejlaget från Täby som vann St.Erikscupen. De vann det mesta de spelade och var ett lag med bredd och en anda som blev deras framgångsrecept.
Lagidrott tillför så mycket som man har glädje av i livets andra sammanhang. Att arbeta i grupp mot ett mål, lägga upp strategier och kämpa för att ta sig dit. Att förstå att varje individs handling påverkar helheten och att vara nöjd när man gjort sitt bästa även när det kanske inte räckte ända fram. Att kämpa! Listan kan bli hur lång som helst!
Jag köpte en kokbok till Anders igår. Viva Italia! Vi är ju fullständigt förtjusta i Italiensk mat och kan sitta med näsa i kokböcker en hel kväll. Boken har underbara bilder och beskriver italienarnas förhållande till mat på ett mycket bra sätt. När man träffas frågar man varandra vad man har ätit eller vad man ska äta istället för som här - att prata om vädret. Maten är i fokus och får ta tid, ska ha kvalitet och avnjuuutas...
Lite nytt från Magnoliabacken.
Båda lamporna på plats!
Kuddar från Hilma och Ceannis, perfekt när det ska läsas!
Lite minnen från Sicilienresan i september.
CousCous festivalen i San Vita lo Capo. Vilka dofter!!! Jag gick runt barfota i regnet och bara njöt, vi åt fantastiskt gott och drack underbart vin.
På väg upp till Erice med linbana denna gång. Jag övervann mig själv!
Underbara Erice.
Mondello.
Ett litet hus längs vägen...
Godnatt/
KatarinaLäsarnas kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg :

Kommentar:

RSS 2.0